20. elokuuta 2013

Uusi kuntosalini: LadyLine Järvenpää


Uudelle salille meneminen on aina vähän jännää ja ihan täysipainoista treeniä ei ekoilla kerroilla pysty tekemään, kun on vielä laitteet ja painot vähän hakusessa. Mä olen ainakin juuri sen tyypin ihminen että tykkään käydä omalla tutulla salilla ja treenata tutun rutiinin mukaan. Kaikki uusi hermostuttaa kovasti.. Viime viikolla koin kuitenkin todella positiivisen yllätyksen, kun menin ekaa kertaa käymään LadyLinen Järvenpään salilla, joka ryhtyi myös blogiyhteistyöhön kanssani :)
Sali on tarkoitettu vain naisille ja ainakin omaa silmää salin sisustus ja "tunnelma" miellyttävät: on paljon peilejä, lilat seinät, hämäriä spottivaloja ja tummat puulattiat... Jäsenyyteen kuuluu kuntosalin vapaa käyttö sekä ryhmäliikuntatunnit. Lisäksi salilla saa käydä solariumissa ja infrapunasaunoissa ilman lisämaksua, ja löytyipä sielä "rentoutumishuonekin", eli huone, jossa on kotoisa, rento tunnelma ja hierovia tuoleja. Tykkään :)
sali4
sali2
sali1
sali5
pukkari1
odotus
lämmittely
Ainoa haittapuoli, joka pisti silmään itse kuntosalin puolella oli se, että käsipainoja ei ole kuin 10 kiloon asti. Ei sillä, että vielä tarvitsisin sitä painavampia juuri mihinkään, mutta kehittymisvaraa pitää olla :D Lisäksi kuntosali oli lähes tyhjä, mikä tuntui oudolta vanhan salini ruuhkan jälkeen. Tuntui pöllöltä ähkiä siellä yksikseen, mutta ainakaan ei tarvinnut jonottaa laitteisiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)