Alotan aamuni nykyään aina aamupalalla, joka on useimmiten kaurapuuroa marjoilla ja 100 g rasvatonta maitorahkaa. Kaurapuuro on vaihtoehdoista kaikkein helpoin ja nopein tehdä aamulla. Työpäivinä yritän syödä klo 10 aikaan ensimmäisen välipalan: rahkaa taas :) Klo 13 aikoihin syön lounaan. Tänään mukaan tarttui saveustettua nieriää, vihersalaattia ja vähän perunasalaattia, jossa oli jotakin chorizo-tyyppistä makkaraa. Usein lounaana saattaa olla myös tonnikalapurkki, paprika ja raejuustoa, tai jotain muuta yhtä mieltä ylentävää :D
Syön omia eväitä noin neljä kertaa viikossa ja kerran viikossa käydään kaverin kanssa ulkona lounaalla herkuttelemassa. Omassa lounaseväässä on se etu, että tietää tarkkaan mitä saa ja omat ruokani on ainakin suhteellisen terveellisiä (ja valitettavan mauttomia) - eli eivät siis ole rasvassa uitettuja ja kermaan tehtyjä :D
Klo 15 on toisen välipalan aika. Usein syön toisena välipalana jälleen rahkaa ja jonkun hedelmän tai juon kaseiiniproteiinijuoman rasvattomaan maitoon tehtynä. Päivällisen kanssa oon viime aikoina lipsunut ja pahasti! Töiden jälkeen käyn usein lenkillä tai salilla ja useinkaan ei energiaa yksinkertasesti riitä värkkäämmään mitään kulinaarisia ihmeitä :D
Salin jälkeen juon heti protskujuoman, joka pitää kyllä nälkää iltapalaan asti. Jos edelliseltä päivältä on jäänyt jotain syötäväksi kelpaavaa, saatan syödä sen päivällisenä ja myös papu-pinaatti-tomaatti-munakas on helppo ja nopea vaihtoehto. Harmilisen usein jää päivällinen mulla kyllä välistä ja syön pelkän iltapalan (yleensä rahkaa+jogurttia+mysliä tai ruikkaria). Eli parannettavaa on, mutta lähtökohtaisesti yritän ainakin syödä jotain 3-4 tunnin välein ja pitää sillälailla aineenvaihdunnan koko ajan käynnissä. Jos jostain on kiireen tai laiskuuden vuoksi tingittävä, niin se on yleensä lisuke ja kasvikset, jotka jäävät pois. Protsku on lähes aina mukana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)