16. tammikuuta 2014

Virtuaalitunti

Kävin ensimmmäistä kertaa kokeilemassa Järvenpään LadyLinen virtuaalituntia, eli siis nauhalta tulevaa ohjattua tuntia :) LadyLinella on useita eri virtuaalitunteja, joille voi mennä jumppaamaan tai esim. venyttelemään virtuaaliohjaajan ohjaamana. Osa virtuaalitunneista on viikko-ohjelmassa ja jos ryhmäliikuntasali on tyhjä, saa valita virtuaalijumpista ihan minkä itse haluaa :) Tosi kätevää, jos ei pääse ohjatuille tunneille muuten. 

En oikein tiedä, mitä tein eilisessä salitreenissä, mutta tänä aamuna kyllä tuntu, että treeni oli mennyt perille, kun ei meinannut kävelemään pystyä :D Sisäreidet on ihan jumissa! Varmaan sumomaven, kyykyn ja prässin yhdistelmä oli aika tehokas. Kävin siis venyttelemässä virtuaalitunnilla, vaikka alunperin oli tarkoitus salitreenin päälle kävellä 30 min matolla. Oli kiva saada venytellä ihan omassa rauhassa. Valitsemani venyttelyohjelman liikkeet olikin kaikki entuudestaan tuttuja, mutta tiedän, että itsenäisesti venytellen, olisi yhdessä venytyksessä tullut pysyttyä ehkä joku 10 sek :D




Tämän päiväsessä salitreenissä päätin keskittyä keskivartaloon, koska ne jalat oli eilisestä vähän hellänä ja koska mua vähän pelottaa, että musta on tulossa sellasen "skip the leg day" -kuvan tyyppi :D Ylävartalon lihakset on omasta mielestäni ainakin mulla vaan paljon alavartalon liahksia kehittyvämpää sorttia! Yritän nyt siis erityisesti panostaa treeneissä alakroppaan ja keskivartaloon, mutta aivan kokonaan en ylävartaloakaan meinaa unohtaa.


8 kommenttia:

  1. Mulla on juurikin toistepäin ton kehityksen suhteen! Tuntuu, että jalat kyllä kasvaa sen minkä kerkiää, mutta yläkropan kanssa totisesti tehdä töitä! :) Itse kokeilin lady line aikoina virtuaalispinniä ja henkilökohtaisesti sen tunnin ainakin tykkään polkea niin, että ohjaaja on paikalla. Saan niin paljon enemmän energiaa itse ohjaajasta sekä tietty myös menevästä musiikista! Venyttelyissä toi voi kyllä toimia hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Voi hyvinkin olla, että virtuaalitunti ei toimi niin hyvin menevämmillä tunneilla! Itsekin pidän siitä, että ohjaaja oikein rääkyy siellä edessä tai välillä käy kiertämässä salissa ja "haastamassa" tekemään kovemmin töitä :)

    VastaaPoista
  3. hihhii.. oot ollut miun venyttelyssä :)


    -Nanna

    VastaaPoista
  4. Moikka.

    Kirjoitathan sä vielä blogia! Mä kävin monta kertaa kurkkimassa siellä vanhassa osoitteessa ja ihmettelin, kun ei ole tullut päivityksiä. Sitten vahingossa löysin tänne. Hyvä, että jatkat kirjoittamista. :)
    Mä jatkan kanssa blogin kirjoittelua nyt, kun opinnot on ohi.

    Treeni-iloa!

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Juu, ei tästä bloggaamisesta näytä pääsevän eroon, vaikka yrittäis :D Aina sitä kuitenkin haluaa kirjotella. Olin todella tyytymätön tuolla Gougou-sivutolla siihen, että en saanut blogista omani näköistä tai ainakin haluamani muutokset ulkonäköön tapahtu tosi hitaasti. Niinpä päätin lähteä sieltä :)

      Poista
  5. Kappas, suhteellisen hauska sattuma: klikkasin blogiisi sattumalta ja tajusin käyväni äheltämässä miltei samassa paikassa - Ladylinen vieressä Fiiliksellä. :)

    Niin ja tekisin mitä vaan, että mun ylävartalon lihakset kehittyisi (ainakin voimatasoiltaan) jalkoja "helpommin". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkäslainen sali se Fiilis on? Onko hyvät tilat? Suihkut ja saunat varmaan? LadyLineltä loppuu kohta prässistä painot (siinä on 200 kg asti ja nyt mennään jo 160 kg:lla) ja täytyy miettiä, mitä sitten teen, sen verran tärkeä kun toi prässi on! :D

      Ehkä voimallisesti jalat on mullakin kyllä kehittyneet käsiä enemmän, mutta käsissä se pienempikin kehitys näkyy paljon nopeemmin :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)