23. elokuuta 2013

Juoksulenkki intervalleilla


Tänään pääsin vihdoin taas lenkille :) Juoksin noin 8,5 km aikaan 51 min. Lenkin puolivälissä juoksin 5 kappaletta  intervalleja noin kolmen kilometrin matkalla. En löytänyt sykemittariani ja rannekellostani oli patteri loppu, joten mitään tarkempaa tietoa ei intervalliosuuksien kestosta ole. Kunhan nyt katsoin 1 km pitkältä suoralta aina jonkin sopivat ladon tai puskan, jonka luokse asti päätin spurtata ja sen suoran juoksin kolmesti. Aika vapauttavaa kipitellä menemään ilman mitään ylimäärästä :) Ilma oli taas aivan ihana: aurinkoista, mutta kuitenkin viileetä. Just paras keli juoksulenkille.
juoksu
Aikasemmin juoksin aina musiikkia kuunnellen ja uusien biisien lataaminen soittimelle olikin yksi hyvä syy lähteä lenkille. Nykyään korvakuulokkeet ahdostaa - etenkin kesähelteillä juostessa tuntui, että happi loppuu, jos korvissa on kuulokkeet :D Nykyään oonkin nauttinut lenkeillä pelkästään luonnon äänistä ja omien lenkkitossujen rahinasta hiekkatietä vasten. Musiikin kuuntelussa on myös se huono puoli, että hyvän biisin alkaessa askel kiihtyy huomaamattaan ja samalla saattaa alkaa laulattaa, mikä sotkee hengityksen.
En ehtinyt töiden jälkeen syömään ennen lenkille lähtöä, joten join kaapista löytynyttä Maximin Hypotonic Sports Drinkkiä puoli litraa. Ihan hyvin sillä jaksoi juosta, mutta takas tullessa oli kyllä huutava nälkä!
juoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)