17. elokuuta 2013

Lenkillä perjantain päätteeksi


No suosihan se sää tällä viikolla ainakin sen verran, että pääsin yhdelle lenkille :) Lähdettiin kaverin kanssa suoraan töistä kiertämään Tervasaari ja Töölönlahti. Mittaa lenkille kertyi 8,5 km ja aikaa kului 56 min. Kiva juosta vaihteen vuoksi kaverin kanssa, eikä aina vaan hölkötellä yksin menemään :D Keskinopeus oli 6 min 39 s per kilometri.
Nyt kun Espoon rantapuolikas 21.9. on lyöty lukkoon, niin on aika alottaa taas juoksemaan suunnitelmallisemmin. Tavoiteena olisi juosta kolme lenkkiä viikossa, yksi pidempi (10-18 km) ja pari lyhyempää (6-10 km). Osa lenkeistä on perusvauhtia, osa kiihtyviä ja täytyy sitä luultavasti mahduttaa mukaan myös muutama intervalli, vaikka ne inhokkejani onkin!
Kuva
Aikasemmilla puolikkaillani (3 kpl) en ole asettanut mitään aikatavotetta - pääasia että pääsin maaliin asti. Kesäkuussa juoksemani Aitoo trail puolimaraton meni kuitenkin niin hyvin (2 h 25 min, ottaen huomioon, että noin 1/3 reitistä oi 30 cm leveää kinttupolkua!), että uskaltaudun tähtäämään 2 h 10 min aikaan Espoossa! Se on aika kova tavote mulle - noin 6 min 10 s per kilometri - koska oon aina ollut sellanen rentojen lenkkien tallustelija :D Tykkään pysyä mukavuusalueellani ja juoksuvauhdin kehittäminen onkin ollut vaikeeta.
Kuva 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)