24. elokuuta 2013

Kiireetön lauantaisali


Ihana käydä pitkästä aikaa salilla, niin ettei ollut kiire mihinkään. Arkipäivisin käyn salilla yleensä heti töiden jälkeen ja yritän saada koko treenin suihkuineen rutistettua reiluun tuntiin, jotta kerkeän hakea mieheni asemalta. Siinä saa aina kellon kanssa ollu hosumassa ja miettimässä mitä tekee seuraavaks, jotta on ajallisesti mahdollisimman tehokas. Tänään oli kuitenkin aikaa treenata niin paljon kuin huvitti ja sain samalla näpsittyä muutamia kuvia salilta :)
Tänään oli vuorossa jalkatreeni, johon oon lisännyt kaverin kehotuksesta yhden pakaraliikkeen. En todella tiedä onko tälle liikkeelle olemassa oikeaa nimeä, mutta kutsunpa sitä nyt vaikka polvikyykyksi, koska liike tehdään smith-tangolla polviltaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan alkuasennosta polviltaan pyllistetään taaksepäin kunnes peba koskettaa kantapäitä ja takas ylös :) Tuntuu todella hyvin pakaran keskiosassa! Keskivartalo täytyy muistaa pitää tosi tiukkana, muuten liike käy liiaksi selän päälle. Polvien asemaa eteen- ja taaksepäin sekä leveemmälle ja kapeammalle muuttelemalla liikkeen saa tuntumaan vähän eri paikoissa. Itselleni vähän leveämpi haara-asento ja polvet hieman taempana tuntui tehokkaimmalta.
Vähän on vakava ilme.. :D

2
Eilisen intervallitreenin jälkeen olis kannattanut heti venytellä jalat, mutta laiskimuksena en venytellyt eilen ollenkaan. Tänään oli takareidet vähän jumissa, mutta ennen treeniä lämppäsin crosstrainerilla ja tein 2 x 20 yleisliikettä, joilla jalatkin lämpeni mukavasti. Treenin päätteeks venyttelin hetken ja menin 15 minuutiks rentoutumaan "hiljasen huoneen" hierovaan tuoliin. Ihan luksusta! :D Ois tehnyt mieli jäädä siihen nukkumaan..
3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)