2. lokakuuta 2013

Vierumäki-viikonloppu 2/2: venyttely ja käsitreeni


Viime viikonloppuiseen tyttöjen sporttiseen Vierumäki-reissuun kuului saunajoogan, jalkatreenin ja crossfitin lisäksi vielä lauantain venyttelytunti sekä käsitreeni kuntosalilla. Venyttelytunnille mentiin heti crossfit-treenin jälkeen, joten lihakset oli valmiiksi lämpimät. En ymmärrä, miten omatoiminen venyttely voikaan olla niin vaikeeta! Siksipä oli todella hyvä, että oltiin varattu venyttelytunti, jossa käytiin koko kehon kaikki suurimmat lihakset läpi. Millähän ihmeellä sitä saisi itsensä tekemään myös näitä liikkuvuutta lisääviä kehonhuolto "treenejä"?
Venyttelyn jälkeen mentiin vielä tekemään käsitreeni kuntosalille. Kiva käydä kerrankin kaverin kanssa salilla ja saada muitakin kuin niitä iänikuisia peilin kautta otettuja kuvia :D Erityisesti pyysin kaveria ottamaan kuvia, kun teen yläselkäliikkeitä taljalla, jotta näkisin kerrankin, onko selän lihaksissa tapahtunut mitään kehitystä!
sali9

Sunnuntai meni pakkailessa ja jäätävän kokoisen ruokavaraston viimeisiä jämiä syödessä. Vietettiin lisäksi noin 2 tuntia uimahallissa - tosin suurimmaksi osin saunassa ja porealtaassa lokoillen :D Kaikenkaikkiaan viikonloppu Vierumäellä oli mitä mathavin! Hyvin jaksoi liikkua lauantaina yhteensä noin 5 tuntia. Porukalla kokkailtiin suht terveellisiä ruokia (naudan sisäfilettä, uunijuureksia ja salaattia) ja rentouduttiin. Tämä pitää ehdottomasti ottaa tavaksi, vaikkapa kerran tai kaksi vuodessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)