20. lokakuuta 2013

Bikini Challenge 21.10.2013


No niinpä päädyin minäkin osallistumaan Fitfarmin huomenna alkavaan Bikini Challenge nettivalmennukseeen :) Oon tota miettinyt jo kauemman aikaa ja päätin kokeilla tätä ennen kuin käännyn treeniohjelman uusimisessa PT:n puoleen. Vähän hassua pyrkiä bikinikuntoon jouluksi, kun harvemmin sitä bikineissä silloin liikutaan, mutta ajattelin, että jos vaikka olisikin hyvässä kunnossa joulun tienoolla, niin siitähän on vaan helpompi sitten jatkaa bikinikunnon terästystä kesää kohden :)
Valmennus alkaa virallisesti vasta huomenna, mutta ruokaohjeet sai käyttöönsä jo heti viime viikolla ilmoittautuessa. Ruokavalio on aikalailla sellainen kuin odotinkin ja jota olen tässä jo hyvin löyhällä kädellä pitkin vuotta yrittänyt noudattaa :) Hyvä, että nyt sai ihan tarkat grammamäärät, joiden mukaan mennään. Toivottavasti tässä valmennuksessa on sitten niitä herkkupäiviäkin.. :) Hommasin puuttuvat lisäravinteet ja aikamoinen kasa noita alkaa jo ollakin :D
IMG_1189
Treenejä päitäisi viikossa olla yhteensä viisi: kolme salitreeniä, yksi ulko-/kotitreeni ja yksi treeni ilmeisesti jotain aerobista. Yritän taas saada itseni lenkkipolulle (jäänyt lenkkeileminen vähän tuon syyskuun onnettoman puolikkaan jälkeen) ja ryhmäliikuntatunnit (BodyPump, BodyCombat, kahvakuula...) lasken myös aerobiseksi treeniksi. Treenimäärä on sama, jota olen pyrkinyt noudattamaan tähän mennessäkin, joten se ei pelota.
Mikä mua tässä valmennuksessa pelottaa on se, että teen salitreenit liian pienillä painoilla tai ne muuten ei tuekaan tätä jo nyt saavutettua huimaa lihaskasvua :D Kun on tottunut samoja lihaksia treenaamaan ja ainakin omassa pääkopassa on myös ollut huomaavinaan joitakin tuloksia, niin mitäpä jos nämä uudet ohjeet treenaakin ihan vääriä lihaksia ja olemassa olevatkin katoaa?!
Odotan valmennukselta sitä, että jouluna näkyisi selvää lihaskasvua, mutta myös kiinteytymistä. Tätä ruokavaliota tiukasti noudattamalla luulisin myös rasvaprosentin pienenevän, jolloin ne mahdollisesti kasvaneet lihakset tulis entistä paremmin esille :)
Salille menossa testaamaan uusia ohjeita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)