6. lokakuuta 2013

Fitnesstukun tilaus


Mun lisäravinnearsenaalistani on puuttunut varsinainen palautusjuomajauhe, jota nyt sitten tilasin samoin tein 4 kiloa Fitnesstukusta (tosin pikkusiskon kanssa puoliksi) :D Merkkinä StarNutritionin Recovery-Pro, joka on edullisin ja makuna suklaa-minttu, joka on yllättäen jopa ihan hyvää :) Palkkaria (noin 50% hiilareita ja 50% heraproteiinia) ajattelin ottaa aerobisen treenin päätteeksi. Salitreenin päälle meinaan edelleen juoda 80%:sta heraproteiinia.
Lisäksi tilasin IronMaxx-proteiinipatukoita laatikollisen, makuna mustikka-vanilija. Oon aikasemmin maistanut saman merkin kookos-ananasta, joka oli myös ihan maukas. Yhden patukan (35 g) ravintosisältö on 137 kcal, 11,2 g protskua ja 15,4 g hiilareita. Näitä syön lähinnä välipalana pari kertaa viikossa, kun rahka ei maistu :)
4 kg palkkarisäkin mukana saatiin bonustuotteena kromitabletteja. Kromin päivittäinen saantisuositus aikuisille on 50-200 µg/vrk ja sitä saa mm. munankeltuaisesta, maapähkinöistä ja viinirypäleistä. Kromi on tärkeä muun muassa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnan kannalta ja se edistää verensokeritasojen pysymistä normaalina. Suuret verensokerin heittelyt voivat vaikuttaa nälän tunteeseen ja makeannälkään. Jospa tästä olisi apua mun herkkuhimoon?
Fitnesstukusta on ihana tilata, kun sieltä saa aina niin paljon kaikkea rojua kaupanpäälle. Mitenkä niin kylkiäisten uhri... :D Mutta tulipahan taas yksi sheikkeri lisää - niitä kun ei koskaan voi olla liikaa!
tukku1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)