10. lokakuuta 2013

Gotta love: BodyPUMP!


BodyPump on kautta aikojen ollut mun ehdoton lemppari ryhmäliikuntatunneista. LadyLinella on BodyPumpista tarjolla express versio, joka kestää vain 45 minuuttia ja sellaselle päädyin tänään. Tällä kertaa BodyPump Xprssistä  jätettiin pois askelkyykyt ja hartiabiisi. Askelkyykkyjen puuttumista en niinkään surrut, mutta hartiat on ollu mun lemppari Pumpissa (kukapa ei rakastaisi mac raise-likettä <3).
Edellisestä pumpista on kulunut aikaa ainakin puoli vuotta, joten olin taas jo autuaasti unohtanut millä painoilla mitäkin lihasryhmää kannattaisi tehdä. Lisäksi muuttuvat ohjelmat vaikuttaa myös vähän painojen kokoon. Reisibiisiin otin painoiksi 11 kg / pää, mikä oli ehkä vähän liian varovainen arvio :) Toisaalta paljoa yli 25-kilosta tankoa en jaksa enää nostaa hartioille... Musta pumpissa on aivan ihanaa se,  että reisibiisistä (joka on ehdottomasti rankin veto koko tunnilla) kun on selvinnyt, niin loput onkin vaan hauskanpitoa. Ja reidethän tehdään aina heti lämmittelyn jälkeen :)

Rintalihaksiin laitoin tankoon 6 kg / pää ja lisäksi 5 kg käsipainot toiseen rintalihasliikkeeseen. Vähän rankkaa oli ja tiesin jo tässä vaiheessa, että hababiisi tulee olemaan haastava - sen verran tuli rintalihaksissakin jo tuntumaa käsille. Ojentajabiisi oli aika helppo. Dipit mulla käy vaan aikalailla ranteisiin, muuta ojentajapunnerrukset oli kiva lisä.

Ja sitten se hababiisi! :D Muistan kyllä tehneeni aikasemminkin hauista korkeintaan 5 kg / pää, ja pakkohan se oli nyt siihen samaan tälläkin kertaa yltää. Mutta joo ei! Ekan kiekan jaksoin just ja just tehdä tangolla, minkä jälkeen otin suosiolla 3 kg käsipainot, jotka ei muuten meinanneet nekään enää nousta! :D Auts!!! Ihanasti tärisee vieläkin kädet!

Oon kyllä taas ihan fiiliksissä! Pumpissa vaan on sitä jotain. Hyvät biisit, tehokkaat liikkeet eikä tarvitse itse miettiä juuri mitään, koska ohjaaja huutelee ja piiskaa sieltä lavalta. Ihanaa vaihtelua salitreeniin, vaikkakin ymmärrän, että pumppi ei ole se millä niitä lihaksia kasvatetaan, vaan ehkä ennemminkin aerobinen/kiinteyttävä treeni :) Se, että LadyLinella on ainoat, oikeat ja alkuperäiset Les Millsin ryhmäliikuntatunnit, oli yksi kriteeri, jonka perusteella salini valitsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)