19. tammikuuta 2014

Work hard, party hard!

Tällä viikolla salitreenejä kertyi 4, jonka lisäksi yksi venyttelykerta ja yksi 30 min kävely juoksumatolla. Eiliseltä jäi treeni pois, koska mulla oli pää jostain syystä ihan jäätävän kipee. Jatkan salitreenejä edelleen BC:n pohjilla, mutta oon vaihtanut muutamia yläkropan liikkeita alakroppaan Operaatio Teräspakaroiden nimissä :D Venyttelypuolituntisesta oon tällä viikolla erityisen ylpeä :)




Kun tässä nyt on muutama kuukaus tullut ihan hemmetin ahkerasti treenattua, niin nyt voin hyvällä omalla tunnolla lähteä esittelemään bikinikuntoa biitsille ja lennot Thaimaan Phuketiin onkin varattu!! :D Lähtö ens viikon sunnuntaina - ei jakais odottaa!!! Lähden yhdessä ystäväni kanssa, joka on myös treenannut ahkerasti koko syksyn ja nyt lähtee muuten mopo käsistä! Woopwoop! Vielä täytyy tämä viikko jaksaa treenata ja nyt viimeistään pitää käsi pois sieltä popparipussista. Eli rantakunto on viimeistelyä vaille valmis (tosin rantakunnossa ne valaatikin on..) :D

Tässä muutamia kuvia edelliseltä reissultani Thaimaahan vuonna 2009.





  

6 kommenttia:

  1. Onnittelut venyttelyistä! :) Mulla on venyttely myös aivan retuperällä. Rentouttavaa lomaa!


    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Kumma, miten se venyttelyyn ryhtyminen on vaan niin vaikeeta, vaikka jälkeenpäin olo on mitä mainioin! :D

      Poista
  2. Ihanaa lomaa! Kuinka kauan aiot viettää aikaa auringon alla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ei olla kuin 8 päivää, mutta sekin on parempi kuin ei mitään! :D

      Poista
  3. Mahtavaa reissua! Se on taatusti työllä ansaittu, kun vertaa tuota profiilikuvaa vieressä olevaan päivitykseen (kädet!!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Onhan se hyvä, että kova työ näkyy edes jossain! Kädet mulla kehittyy jostain syystä paljon alavartaloa nopeemmin :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)