26. tammikuuta 2014

Herkuttoman viikon päivitys

Kyllä nyt on rantaloman häämöttäessä ollut motivaatio kohdillaan pysyä erossa herkuista, nimittäin ainuttakaan herkkua en oo koko viikkoon syönyt! En edes tiedä millon viimeks oisin ollut näin kauan herkutta :D Oon niin ylpeä itsestäni. Tahdonvoimaa siis multa löytyy, jos on joku hyvä syy, mutta jos hyvää syytä ei oo, niin sillon tahdonvoimakin on olematon.

Treenien osalta viikko meni sutjakasti: 4 salitreeniä ja parit kävelyt päälle. Huomasin erään rankemmanpuoleisen käsitreenin tehtyäni, että mulle on kasvamassa tollaset möykyt hartioiden yläosaan, siis tollaset "sonnimöykyt" ja siitä en pidä ollenkaan. Haluaisin kyllä olkapäähän enemmän lihasta ja muotoa, mutta tonne ylös en niinkään. Moneen kertaan oon jo pohtinut sitä, että pitäis tehdä treenistä enemmän jalkapainotteinen, mutta käsien treenaaminen on vaan niiiiiiin paljon hauskempaa kuin jalkojen! Leukojakin innostuin tällä viikolla vetelemään ja kahdeksan leukaa sain tehtyä putkeen (tosin ainakin 3 viimeistä sätkien ja potkien :). Seuraavaksi vois alkaa treenata niitä leukoja myötäotteella, mikä on kuulemma vielä rankempaa.


Herkuttomuus yhdistettynä salitreeniin on omasta mielestäni myöskin tuonut tuloksia. Ainakin maha vaikuttaa lättänämmältä kuin aiemmin ja paino oli tällä viikolla alimillaan sitten BC-valmennuksen alottamisen :) Tai ehkä tämä on vaan joku placebo-vaikutus, mutta tyytyväisellä mielin meinaan rannalla makoilla. Tätä lukiessanne, oon muuten (toivottavasti ainakin) lentokoneessa, vain muutaman tunnin päässä biitsistä... Ou Jea!!! :D


4 kommenttia:

  1. Heii, epäkäsmöykyt on oikeasti siisti juttu, saa hartialinjan näyttään hyvältä! Hauskaa biitsilomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No epäkäshän niiden nimi olikin, kun en muistanut :D Joo, saa niitä vähän olla, mutta liikaa kuitenkaan ei!

      Poista
  2. Missä lady linellä voi leukoja vetää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nostanut smithin tangon ylimpään pykälään ja siinä vedellyt leukoja :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)