28. tammikuuta 2014

Nättinä vai ei?

Järvenpään LadyLinen FB-sivulla oli vuoden alussa viestiketju, jossa pohdittiin saako salille mennä meikeissä ja nättinä sekä pureuduttiin nättien treenivaatteiden käyttämiseen. Samassa viestiketjussa nousi esiin myös kännyköiden räplääminen salitreenin aikana. Mietin, että kohdistuukohan erityisesti kännyköitä koskeva kritiikki minuun, kun usein sarjojen välissä yritän puhelimella napata kuvia itsestäni Instagramiin ja blogiin laitettavaks :D

en meikkaa salille lähtiessäni. Esim. viikonloppuisin meen usein aamunaamalla salille ja kyllä niitä meikittömiä salikuvia on tullut julkastua täälläkin. Lemppariasunani viikonloppuisin on haalari, jossa hiihdän myös salille ja takasin :) Jos meen salille suoraan töistä, on naamassa tietysti jonkun verran meikkiä, enkä sitä pese ennen treeniä pois. Sanotaan, että hikoileminen meikin alla aiheuttaa epäpuhtauksia, mutta koska pesen meikin kuitenkin heti treenin päätteeks suihkussa käydessäni pois, en usko, että kamalaa vahinkoa ehtii syntymään. Enemmän mua haittais pestä naama ennen treeniä ja mennä sitten punottavana ja kosteusvoiteenkiiltoisena treenaamaan. Mutta kukin tavallaan :)



Mitä taas tulee treenivaatteisiin... Ensinnäkin itse saan huikeesti uutta motivaatiota käydä salilla, kun on jotain uutta päällä :D Se voi olla uusi paita tai housut tai sitten ihan vaikka vaan uudet treenihanskat. Pienimmistäkin asioista voi innostua :D Toisena pointtina on treenivaatteiden tekniset ominaisuudet. Toki niissä pieruverkkareissa on mahdollista saavuttaa ihan yhtä hyviä tuloksia kuin teknisissä rojuissa, mutta epämukavaahan se on treenata läpimäräksi hikoilleissa vaatteissa. Tai ehkä jotkut ei vaan hikoile lainkaan treenin aikana...? Kolmantena on sitten se itsensä peilistä tuijottelu, jota häpeilemättä harrastan - ja ahkerasti :) On se kivempi katella itseääni, kun on jotain nättiä päällä. Ja on se kivempi seurata, kuinka se haba siinä hihattomassa treenitopissa pullistelee kuin tuijottaa itseääni hikisessä, kulahtaneessa, ylisuuressa teepaidassa.

No tässä vähän kärjistetysti oma näkemykseni asiasta. Jokainen saa tietysti treenata juuri niissä vaatteissa kuin haluaa ja laittaa pakkelia niin paljon kuin tarve vaatii. Usein ajatellaan, että salille pitäis mennä kauheen näkösenä ja kai se kuuluu perisuomalaiseen nöyrään luonteenlaatuunkin, että omaa itseään ei saa ainakaan avoimesti ihailla. Itse ainakin tykkään katsoa  treenin tuloksia peilistä - ei ne ihan ilmatteeks kuitenkaan oo tulleet! :)




3 kommenttia:

  1. Oletko matkoilla nyt?:-)

    VastaaPoista
  2. Hyviä pointteja! Mulla kanssa noi treenivaatteet on kyllä yks iso heikkous :) Mutta toisaalta, just se, että tuntee olonsa mukavaksi ja oma peilikuva miellyttää, auttaa motivoimaan siihen treeniin! Mieheni kyllä kuulemma käyttää isoja vaatteita siksi, että näyttäisi pieneltä ja siten motivoituisi :D Eli kukin tavallaan :)

    Himomeikkaajia salilla en kyllä ymmärrä.. Jos nyt on kevyt meikki päällä, niin ei sinänsä haittaa (itsekin harrastan!), mutta sellaiset överit ei oikein salille sovi! Toki tästä saa olla montaa mieltä :)

    Mukavia treenejä!
    t. Jenna /

    kohtakunnossa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)