6. syyskuuta 2013

Pitkä lenkki


Mulla oli kovat suunnitelmat treenata ahkerasti Espoon puolikkaalle, mutta yllättäen puolikkaaseen ei ookkaan enään ku pari viikkoa aikaa, ja musta tuntuu, etten oo juossut juuri lainkaan :D Viikot vaan vyöryy ohi niin nopeesti ja varsinkin kun on ollut sadekelejä, niin oon mielummin mennyt salille treenaamaan kuin lenkille.
Toisspäivänä kuitenkin lähdin töiden jälkeen vielä 14,5 km reippaalle lenkille. Aikaa kului 1h 35 min, mikä tarkoittaa 6 min 30 s per kilometri. Tällä vauhdilla jos juoksisi, niin puolikkaaseen kuluisi aikaa 2 h 20 min, eli vähän tavoiteajastani jää. Juoksutapahtumissa on kuitenkin aina se hyvä puoli, että niissä tulee automaattisesti pinnistettyä kisafiiliksissä vähän kovemmin kuin tavallisella lenkillä. Lisäksi puolikkaalle tulee myös jollain tavalla valmistauduttua (edellisen päivän pastatankkaus ja lämmittelyt/venyttelyt ennen suoritusta), kun taas eilen join pelkästään urheilujuoman ennen lenkille lähtöä ja sitä edellinen ateria oli lounas klo 12.00.
maisema
Ilma oli eilen aivan ihana! Juoksin pitkähihasella, josta käärin hihat lopulta ylös, mutta yhtään liikaa se ei tällaselle vilukissalle ollut :) Aurinko paistoi matalalta ja yhdessä vaiheessa pururadalla oli aivan uskomattoman kaunista, kun auringonvalo osui kosteaan sammaleeseen, saaden sen kimaltelemaan :D Aivan mahtavaa, että saa nauttia juoksemisesta tällasessa ympäristössä <3
kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)