24. helmikuuta 2014

Onnistuneen käsitreenin merkit

Ihanaa päästä taas viikon tauon jälkeen salille!! Tein supersarjoina neljä sarjaa kyykky-vinopenkki, yhden jalan prässi-kulmasoutu ja haba-ojentaja-vipunosto. 

Kyykkyyn päätin laittaa tankoon 60 kg, mikä tuntui vähän selässä, muttei liikaa :) En osaa oikein sanoa, mikä siinä on, että välillä toi 60 kg tuntuu alaselässä ja välillä taas ei. Keskivartalon yritän aina pitää tiukkana pakettina, joten ehkä ero johtuu jalkojen asennosta tai pyllistyksen kulmasta. Vinopenkkiin vähensin painoja "normaalista" (mikä ikinä se sitten enää onkaan, kun viimeks tuntuu päässeen ihan kunnolla salille ennen Thaimaan-reissua :P) ja tein 35 kg:lla. 10 toistoa meni aika helposti (eli ei failurea), mutta toisaalta sain laskettua tankoa paljon lähemmäs rintaa kuin aikasemmin 40 kg:lla tehdessäni, eli tekniikka oli parempi. 

Prässiin oli pyynnöstäni salilla laitettu jalkalautaan karhennusteippiä. Aikasemmin mulla rupes lyhyidenkin sarjojen aikana jalat liukumaan prässissä ylöspäin (Järvenpään LadyLinellä on siis vaakaprässi) ja jalkoja joutu jännittämään ihan eri tavalla kuin nyt, kun karhennusteipit pitää jalat paikallaan. 80 kg:lla tein prässiä ja kulmasoutua 15 kg käsipainoilla, mikä tuntu jostain syystä aivan kamalan painavalta! :D 

Haban ja ojentajan tein alataljassa (17,5 kg ja 10 kg) ja viparit 7 kg käsipainoilla. Hetken mietin, että ottaisin 6 kg käsipainot, mutta koska käyn jatkuvasti taistelua mukavuusalueeni ulkopuolelle astumiseksi, piiskasin itseni ottamaan 7 kg:t! Niillä mä oon aikasemminkin viparia tehnyt, mutta voi pojat teki tällä kertaa tiukkaa!

Treeni oli aika käsipainotteinen ja mietinkin treenin jälkeen, että onnistuneen käsitreeninmerkit on mulla seuraavat:

1. Urheiluliivien poisriisuminen on tuskasen vaikeeta, kun on sellanen pumppi päällä, ettei kättä saa taivutettua
2. Hiusten ponnarille laitto on mahdotonta, kun kädet tärisee (pätee myös hiustenpesuun ja ilmeisesti selfien ottamiseen :D)
3. Vasen käsi treenihanskan jäljiltä musta (oikea hanska ei jostain syystä värjää..)

Tämän enempää "kiinni" en saanut kättä tänään taivutettua treenin jälkeen :D The best feeling ever!

2 kommenttia:

  1. Sulla on siis ollut aivan täydellinen treenipäivä! Se että melkein joutuu kaveria pyytämään apuun urheiluliivien avaamisessa on merkki hyvin tehdystä treenistä :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)