9. helmikuuta 2014

Kevyttä salitreeniä

Ou jes!!! Tätä mä olen odottanut - vihdoin taas salilla! :D On ollut niin vätys olo, kun ei oo päässyt puntille koko viikkoon! Perjantaina tein ihan vaan kevyen jalkatreenin, koska olo on ollut koko alkuviikon aavistuksen verran flunssanen ja lisäksi luulen viime viikon ryyppyputken surkastuttaneen lihakset. Tein kyykyt ja prässin vähennetyin painoin, mutta silti etureidet veti kauheeseen juntturaan ja käveleminen on tänäänkin ollut vielä vaikeeta!  Treenin päätteeks kävelin vielä ylämäkeen 30 minuuttia juoksumatolla.

Eilen kävin tekemässä sekalaisen yläkroppatreenin. Pystypunnerruksia jaksoin tehdä normaalit 4 sarjaa 6 toistolla ja 30 kg tangolla. Hauiskääntö taljassa meni 20 kg:lla (joka on vain 2,5 kg vähemmän kuin aiemmin), ojentaja taljalla normaalilla 10 kg:lla ja viparit normaaleilla 7 kg käsipainoilla. Sotilaspenkissä (smithissä tehtynä) sen sijaan jouduin taas vähentämään 5 kg aikasempaan verrattuna (nyt siis 35 kg) ja meinaspa muuten ekaa kertaa ikinä tulla failure penkissä :D Ihan viimisillä voimilla sain päkistettyä tangon ylös.

Eli pientä damagea on havaittavissa, en tiedä johtuuko tästä vähän flunssasesta olotilasta vaiko ryypiskelystä :D Mutta kyllä oli ihana päästä toissapäivänä taas salille - oli treenatessa hymy herkässä :) Ja tänään on pitkästä aikaa yläkropan lihakset hellänä!



2 kommenttia:

  1. Hyvä treeni, parempi mieli... ;)
    Mä jätin tänään ja jätän huomennakin suuremmat riehumiset sulle! Menen tiistaina hierottavaksi ja oon sen kantapään kautta oppinut ettei edellisinä päivinä todellakaan kannata ennätysrautoja nostella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee! :D

      Itse en oo koskaan käynyt minkäänlaisessa hieronnassa (vaikka veljeni on urheiluhieroja... :D), mutta hyvä tietää, jos joskus meinaan mennä :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)