16. helmikuuta 2014

Viikoittainen "spa day"

Meillä on mieheni kanssa tapana viettää sunnuntaisin niin kutsuttua spa day:tä, jolloin kuurataan ja huolletaan itsemme seuraavaa viikkoa varten. Spa day oli melkein puoli vuotta tauolla siitä syystä, että saunan kiuas hajosi ja kesti hetken ennen kuin saatiin hankittua uusi :) Kaikienkaikkiaan spa day:stä on muodostunut ihana viikottainen rutiini, joka on kaikessa puuhakkuudessaan kuitenkin rentouttava ja kiva tapa alottaa seuraava viikko.

Spa day:n sisältö vaihtelee huomattavasti käsillä olevien aineiden ja tarpeiden mukaan. Vähimmillään se käsittää ainakin omalta osaltani saunomisen sekä vartalon ja kasvojen kuorinnan. Usein yritän myös nyppiä kulmakarvat ja jos oikein innostun, saatapa lakata kynnetkin! Aivan extra-tasolle mennään, jos viitsin hoitaa jalatkin. LUSH:n stepping stone kuorii jalat ja sen jälkeen on ihana levittää jalkavoiden ja laittaa megapörröiset sukat yöksi jalkaan :)


Oma lemppariosioni spa day:ssä on aina kasvonaamiot, jonka yleensä hankin LUSH:sta (tuorekasvonaamioista suosikkini on Love Lettuce!). Mieheni on myös pakotettu laittamaan naamion, jos sellanen on tarjolla <3 :D Välillä innostun tekemään esim. ylijäämäavokadosta ja hunajasta hiusnaamion, jonka tehokkuus on kyllä kyseenlainen, mutta kiva päästä sotkemaan :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)