12. helmikuuta 2014

Salii ja solkkuu :D

Päätin käydä solariumissa ensimmäistä kertaa elämässäni, kun ei sitä aurinkoa tullut Thaimaassa kauheesti edes nähtyä :D Pieni päivetys on musta kuitenkin kaunista, joten kaikesta epäterveellisyydestään huolimatta meinaan käydä tässä kevään mittaan useamminkin. LadyLinella solariumin käyttö kuuluu lisäksi kuukausimaksun hintaan. Mitään ahtaanpaikanpaniikkia ei tullut, vaikka sitä vähän pelkäsin. Jätin tosin luukun sen verran auki, että hätätapauksessa olisin mahtunut ulos luikertelemaan :) Näin ekalla kerralla viivyin vaan 10 minuutti ja muutaman viikon päästä vois käydä uudemman kerran.



Solkun jälkeen kävin treenaamassa salilla. Mulla oli jostain syystä ihan tuskasen kuuma koko treenin ajan! En tiiä johtuko solariumista vai oliko salilla jotenkin tavanomaista lämpimämpi! Porukkaa salilla oli jostain syystä todella paljon. Ei oo vielä vissiin "vuodenvaihteen kuntoilijat" kaikki pudonneet kyydistä pois :D Ostin Thaimaasta parilla eurolla uuden treenipaidan oikeella asenteella :D


Oon vähän alkanut suunnitella itselleni uutta saliohjelmaa - pääasiassa se koostuu Bikini Challengen liikkeistä niiden jäsjestystä ja sarjojen pituuksia muutellen sekä muutamilla uusilla lemppariliikkeillä höystettynä. Ajatuksena on tehdä viikossa yksi yläkroppapainotteinen treeni, kaksi alakroppapainotteista, yksi treeni, jossa syke kohoaa enemmän ja vielä yksi kokovartalon isoilla painoilla ja lyhyillä sarjoilla tehtävä treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)