5. helmikuuta 2014

Back to reality

No nyt on lomat lomailtu ja arkea takana pari päivää. Tuli syötyä, juotua, biletettyä, tanssittua, käytyä kuutamouinnilla, snorklailtua ja ihan vaan pöllöiltyä :D Kummasti teki taas tiistaiaamuna mieli kaurapuuroa ja rahkaa, lomaviikon ruokavalio kun oli pääosin aika nestemäinen :D Mutta ihanaa oli ja tällä jaksaa taas vähän aikaa porskuttaa arjessa eteenpäin. Mistään rentoutumislomasta ei kyllä todellakaan ollut kyse - ekana 4 päivänä nukuttiin yhteensä alle 15 h ja rannalla/altaalla kerettiin koko aikana makoilla ehkä yhteensä 4 h :D Ja bootya tuli sheikattua aerobiseen treeniin yltävälle tasolle saakka!







Meinasin tänään jo mennä salille treenaamaan, mutta hotellien ilmasoinnit ja lentokoneen kuiva ilma on saanut mulle aikaseks kurkkukivun :/ Parantelen sitä nyt tässä pari päivää ja lähden vasta sen jälkeen salille kattomaan minkälaista damagea tuli viikon aikana tehtyä.. Treenimotivaatio on ihan huipussaan ja nyt oon yksinkertasesti päättänyt, että toukokuun loppuun mennessä täytyy pepun olla siinä kuosissa, että voin käydä ottamassa haluamani rusettitatskat (ellen kuitenkin sitten jänistä koko tatuoinnin ottamista... :) Lomaviikkoa edeltävällä viikolla totesin myös sen, että voin olla syömättä herkkuja, kunhan vaan päätän niin. Ja nyt mä niin päätin! Ehkä yksi maltillinen karkkipäivä viikossa sallitaan :)










4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    Hyvä että loma sujui hyvin. Siitä sai varmasti oikein rutkasti energiaa arkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä se kummasti piristää ihan tällanen lyhkänen viikonkin loma! :)

      Poista
  2. Ihania lomakuvia! Ja kivaa, että blogisi on tullut takaisin bloggeriin, ja vieläpä entistä ehompana :) Nyt kun itsekin olen alkanut syttyä enemmän salitreenistä, niin innolla lueskelen täältä erityisesti ao.aiheeseen liittyviä juttuja ja vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, on hyvä olla takas bloggerissa. Ei ole salitreenin voittanutta! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)