19. helmikuuta 2014

Flunssa. Hmph.

No iski se sitten muhunkin, vaikka syön kaiken maailman mahdollisia vitamiineja ja jopa goji-marjoja vastustuskykyä vahvistaakseni. Lauantaista asti on ollut kurkku käheänä, nenä vuotaa ja välillä on ollut vähän kuumettakin. Salitreenit on jääneet luonnollisesti kokonaan väliin ja samalla on myös muuten niin rautainen itsekurini syömisten suhteen lentänyt ikkunasta ulos! Eilinen päiviällinen koostui kuudesta palasta kauraleipää runsaalla Nutellalla höystettynä :D Että sellasta!



Nyt kun on ollut "vapaa-aikaa", eli töistä oonkin mennyt salin sijaan suoraan kotiin, oon muun muassa suunnitellut blogilleni uutta banneria ja lukenut jälleen kerran yhden kaikkien aikojen suosikkikirjoistani: Väinö Linnan Tuntematon sotilas. Lätkää on  tietysti tullut myös seurattua... mistä tulikin mieleeni, että 9.3. meikäläinenkin astuu taas kaukaloon, kun lähden mukaan vierailevaksi tähdeksi KJT Naisais-joukkueen mukana Tampereella järjestettävään turnaukseen! Ihan sikakiva päästä pitkästä aikaa jäälle! Viime kerrasta taitaakin olla melkeen kaks vuotta aikaa. Yksissä treeneissä meinasin käydä ennen turnausta, ihan vaan kokeillakseni tarviiko luistimet terotusta. Mutta muuten oon sitä mieltä, että lahjattomat treenaa ja näillä mennään mitä on :D Tiedoksi siis uusillekin lukijoille, että pelasin jääkiekkoa naisten harrastejoukkueessa pari kautta vuosina 2010-2012, kunnes selkäni hajosi..

Parantelen tässä oloa nyt ihan rauhassa ja perjantaina onkin tiedossa sisaruskeilaus, eli minä ja neljä sisarustani parempine puolikkaineen mennään keilaamaan ja jatketaan siitä Keravan jännittävään yöelämään :D Lauantai siis oletettavasti menee (jos ei flunssan niin viimesitäänkin krapulan vuoksi) vielä levätessä. Ehkä sunnuntaille voisin alustavasti kaavailla jotain hyvin kevyttä treeniä :)

3 kommenttia:

  1. Parantele nyt itsesi kunnolla!
    Ja kokeile Nutellaa suoraan purkista syötynä. Se parantaa taudin kuin taudin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sitä Nutellaa kieltämättä tullut vähän suoraan purkistakin luskoitua :D Ja välillä maapähkinävoin kanssa - maistuu ihan Reese's Peanut Butter Cupseilta!

      Poista
    2. Se on just hyvä yhdistelmä! Ja tummalla suklaalla on kiva kaapia purkista maapähkinävoita :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)