22. joulukuuta 2013

Sunnuntaisali

Viikonloput on ihan parhaita treenipäiviä, koska salilla saa olla ihan rauhassa ja pitkän kaavan mukaan :) Arkena on aina olevinaan niin kiire ja tietysti työpäivän jälkeen haluaa päästä jossain vaiheessa kotiinkin. Mulla on paha tapa vauhdittaa treeniä lyhentämällä sarjojen välisiä taukoja. Osassa BC-treenejä on parinkin minuutin tauot sarjojen välillä, mutta usein sen kuvitellun "kiireen" takia, lyhennän ne minuuttiin tai puoleentoista. Toisaalta se sarjojen välinen tyhjän panttina seisoskelu tuntuu myös tyhmältä, joten siitäkin syystä tulee tauot pidettyä lyhempinä.

Tämänpäiväsessä treenissä lisäilin taas vähän painoja. Vaakaprässissä on on 160 kg ja vihdoin se alkaa tuntua jo vähän pahalta siinä kymmenennen toiston kohdalla :) Edelleen taistelen sen ongelman kanssa, etten vaan yksinkertasesti uskalla ottaa tarpeeks painoja oikeen missään liikkeissä. Pelkään, että lihakset revähtää tai mikä pahinta, selkä pamahtaa. 



Bikin Challenge alkaa olla lopuillaan ja herkuttelukshan nämä viimeiset viikot on menny :D Treeneistä oon sentään pitänyt hyvin kiinni lukuun ottamatta niitä paria viikkoa, jolloin oon ollut kipeenä. Treenimäärä (5 salia + 2-3 aerobista viikossa) on edelleen tuntunut oikein hyvältä määrältä. Ainakin yläkropassa huomaan tuloksia, mutta ihmettelenpä millanen lihaskimppu musta olis tullut, jos olisin noudattanut ohjeita orjallisesti! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)