26. joulukuuta 2013

Joulu meni jo... :)

Jouluaatto meni että humahti, olen lahjojen määrästä päätellen ollut hyvin kiltti (no lift - no gift!) :D Sain muun muassa mieheltäni iPhonelle kameraan fisheye-, laajakulma- ja micro-linssin, puhelimella kun tulee paljon esim. tänne blogiin kuvailtua. Sain myös ihania vartalonhoito- ja kylpyjuttuja, joten kai se on pakko hankkia vihdoinkin kylpyamme :D Villasukat on myös aina toivelistalla ja kyllähän tänäkin vuonna kaksi paria tuli.

Suklaata, keksejä ja joulutorttuja tuli syötyä, samoin mahan täydeltä kaikkia ihania jouluruokia. Aivan älytöntä mässäilyä kuitenkin välttelin ja tänään kävin jo taas salillakin :) Valitsen Bikini Challengen kolmesta kuntosalitreenistä aina jonkun vähän tunteen mukaan ja tänään en jaksanut ajatella paljon mitään, joten valitsin ohjelman, jossa on viisi eri liikettä suorina sarjoina. Suorat sarjat on myös hyvät sillon, kun salilla on paljon porukkaa (kuten tänään) eikä viitsi kiertoharjottelun neljää välinettä varata :D Salitreenin päätteeks kävelin vielä juoksumatolla 25 minuuttia suklaasta hankittuja rasvoja pois kulutellen.



Järvenpään LadyLinella on uusittu pukuhuone ja suihkutilat ja nyt on kyllä niin nättiä :) Kumman paljon tilaa avartaa jo pelkkä tummien lattioiden vaihtaminen vaaleaan lattiaan. Sali näyttää entistä enemmän joltain spa-hoitolalta kuin kuntosalilta! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)