17. joulukuuta 2013

Itsensä ylittämistä

Olipahan melkosen tahmee salitreeni! Ensimmäistä kertaa flunssan jälkeen salilla ja edellisestä kerrasta on yli viikko. Ei kulkenut ei sitten niinku yhtään! Piti itseään ihan pakottamalla pakottaa jatkamaan ja kyllä tuli tarpeeseen kaikki mahdolliset motivoivat lauseet, joita mm. Pinterestissä vilahtelee, päälimmäisenä ehkäpä:


No selvisin kuitenkin elossa ja tein ihan täyden treenin, mistä annan pienet aplodit itselleni :) Toiset pienet aplodit saan siitä, että kerkesin jo töistä kotiin ja löhötä sohvalla tunnin Australian Master Chefiä katsellen, ennen kuin päätin että nyt se persaus ylös penkistä ja salille! Ennenkuulumatonta, että kerran sohvalle rojahdettuani pääsin siitä ylös ja vieläpä salille asti! Tämä oli sitä todellista itsensä ylittämistä :)

Treenissä itsessään oli paljon habaa, ojentajaa ja hartioita sekä jaloille kyykyt ja prässi. Viikossa ei lihakseni onneks olleet kerenneet surkastua, mitä vähän pelkäsin. Tein samoilla painoilla kuin aiemminkin, eikä treenin rankkuus piillytkään painoissa vaan siinä hengästymisessä. Ehkä kuitenkin se flunssa vielä vähän vaikuttaa. 

Tää viikko tulee olemaan jouluvalmisteluiden vuoksi niin kiireinen, että en varmaankaan pääse salille ennen lauantaita tai sunnuntaita. Harmittaa, koska en todellakaan halua, että seuraavaan treeniin menee taas viikko ja taas joutuu sihisemään ärräpäätä treenatessaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)