15. joulukuuta 2013

Kuivaharjaus


Oon ottanut kuivaharjauksen lähes jokapäiväiseen rutiiniini ikuisessa taistelussa selluliittia vastaan. Kuivaharjaus vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja samalla kuorii ja virkistää ihoa. Kuivaharjaan iltaisin noin 5 minuutin ajan, tai jos käyn samalla saunassa, harjailen noin 10 minuuttia saunassa istuskellen. Harjauksen jälkeen käyn suihkussa ja sitten vielä levitän kosteusvoidetta koko vartalolle, mikä tuntuu "tavallisen" suihkun päätteeksi aika usein unohtuvan.. :)

Kuivaharjalla harjataan kuivaa ihoa, eli mitään suihkusaippuoita, ym. ei tarvitse käyttää. Harjaus alotetaan jaloista ja pienin pyörivin liikkein siirrytään ylemmäs. Harjaa saa painaa aika kovaakin, niin että iho punottaa harjauksen jälkeen (luonnollisestikaan iho ei kuitenkaan saa rikkoutua). Alussa voi harjata vähän kevyemmin, jotta iho karaistuu ja alkaa kestää kovempaakin otetta. Alussa voi myös käyttää pehmeämpää harjaa ja siirtyä vähitellen karkeamman harjan käyttöön.

Itselläni on käytössä luonnonharjaksinen kuivaharja, joka on tarpeeksi hellävarainen iholle eikä vahingoita sitä, mutta toisaalta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kuorii ihoa tehokkaasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)