16. joulukuuta 2013

Hyvällä sykkeellä :)

On se vaan kumma, miten treenaamisesta ja juoksemisesta saa niin paljon energiaa ja mielihyvää! :D Enkä tarkota pelkästään sitä heti treenin päätteeksi iskevää voittajafiilistä, vaan kaikessa arjessa  näkyvää parempaa mieltä. Toki rankan treenin tai pitkän lenkin päätteeks väsyttää illalla ihan hulluna, mutta mikäpä oiskaan ihanampaa kuin kaatua sänkyyn rättiväsyneenä ja nukkua aamuun asti kuin tukki!

Treenaamiseen jää myös kummasti koukkuun. En usko, että kyse on pelkästään siitä, että "pakko treenaa, etten vaan rupsahda", vaan musta tulee ihan rauhaton, jos en pääse salille tai juoksemaan pariin päivään. Kai treenin jälkeen jotkut endorfiinit jyllää :) Järvenpään LadyLinelle meno on myös vähän kuin menis kavereita tapaamaan -  aina on tosi tervetullut olo ja samoihin treenaajiin törmää lähes päivittäin, tulee vaihdettua kuulumisia ja välillä treenivinkkejäkin :)


Pöljillä on kaiketi hauskempaa :D Kuvat kesäkuun 2013 Aitoo Trail puolikkaalta
Ihmettelen ihan tosissani sitä, miten vielä noin 4 vuotta sitten pidin yhtä ryhmäliikuntatuntia viikossa riittävänä urheilun määränä. Onhan sekin toki parempi kuin ei mitään, mutta come one!!! Mihin ihmeeseen mä oon käyttänyt kaiken vapaa-aikani sillon (no joo, ehkä opiskelu vei osan siitä, mutta silti!)? :D

Nykyisin päivät kuluu hyvin samalla kaavalla: töistä suoraan salille, salilta kotiin tekemään ruokaa, ehkä tunnin verran telkan töllöttelyä (Beverly Hillsin täydelliset naiset rocks!) ja nukkumaan. Ei siinä paljon muuta arkipäivänä kerkeäkään tekemään. Lepopäivinä tuleekin hoidettua kaupassakäynnit ja muut, mutta silti iltaisin parin tunnin tv:n töllöttelyn jälkeen on semmonen olo, että onneks huomenna pääsee salille :D


Treenaaminen vaikuttaa myös mun syömisiin ja itsekuriin huomattavasti. Lepopäivinä mun on ihan tolkuttoman vaikee vastustaa herkkuja! Jotenkin sitä ajattelee, että kun ei nyt kerran oo treenannutkaan, ni kai se on ihan sama mitä sitä syö! Treenipäivinä taas tätä ongelmaa ei oo lainkaan. Pidän huolen, että aterioita tulee syötyä tasaseti pitkin päivää ja viimesin iso ateria noin 2 tuntia ennen salia. Salin jälkeen mua ei jostain kumman syystä ikinä herkuta. Eikä sitä tietenkään halua pilata juuri tekemänsä treenin vaikutuksia mässäämällä herkkuja :)

2 kommenttia:

  1. Ruokavaliosta ja vaihtoehdoista olisi kiva kuulla enemmän :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Varmasti ruokavaliostakin tulee postauksia lähiaikoina :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)