9. joulukuuta 2013

GRIT Plyo


Aikasemmin kerroinkin LadyLinen uutuustunnista nimeltä GRIT Strenght. Toinen saman Les Mills GRIT-sarjan uutuustunti on GRIT Plyo, jolla olen käynyt kerran. Strenghtin tapaan tämäkin tunti oli aivan killeri! :D Hiki virtas enemmän kuin puolimaratonilla! Plyo viittaa nimenäkin räjähtävää hyppyvoimaa kehittäviin harjotteisiin ja niitähän tunilla riitti. Osittain hypittiin lattiatasossa ja osin steppilaudalla. Myös levypainoa käytettiin joissain liikkeissä, mutta pääpaino oli nimeomaa sykkeen kohottamisessa hyppyjen, pikajuoksun, ym. avulla.
Itselläni loppui ruuti jaloista jo ensimmäisen työbiisin aikana :D Outo tunne, kun jalat ei vaan yksinkertasesti enää halua nousta lattiasta ilmaan. Onneks kyse oli jälleen vain 30 minuutin tunnista, sillä jo ton puolentunnin jälkeen reidet huusi hoosiannaa :) Ja onneksi meillä oli sellanen ohjaaja, joka osasi just sopivalla tavalla piiskata ylittämään itsensä!
GRIT Strenghtistä ja plyosta ensimmäinen on kyllä ehdottomasti oma suosikkini. Vaikka Strenght-tunti oli myös todella raskas, ei syke luullakseni noussut aivan niin korkealle kuin plyossa ja Strenght myös rasittaa mielestäni koko kroppaa plyoa kokonaisvaltaisemmin. Kaikenkaikkiaan oon kuitenkin tyytyväinen, että GRIT-tunnit on otettu valikoimaan, sillä ne tuntuu äärettömän tehokkailta ja sopii hyvin kiireisemmällekin treenaajalle :)
plyo

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11402029/?claim=e85ju5pukjf">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)