4. maaliskuuta 2014

Lätkää, salia ja juoksua

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa lätkätreeneissä. Osallistun ens sunnuntaina turnaukseen ja päätin kävästä kerran jäällä ennen sitä :) Hyvinhän se kulki, vaikka luistimiet olikin vähän tylsät. Vähän niin kuin pyörällä ajo toi luisteleminen - kerran kun sen on oppinut, niin aina sen osaa. Toisin on kuitenkin asia kiekon käsittelyn kanssa :D Ei oikein meinannut pysyä lavassa! Huomasin myös, että tässä syksyn ja talven aikana on kestävyyskunto laskenut roimasti! Vähän jännittää, että paljonko puuskuttaa sunnuntain viiden pelin jälkeen :) Lihakset ei treenin jälkeen olleet pahemmin kipeenä, toisin kuin nilkkojen mollukkaluut luistimista johtuen ja kämmenet mailan puristamisesta.


Eilen kävin salilla, ja koska oli maanantain ja sali tuttuun tapaan tupaten täynnä, päätin tehdä suoria sarjoja vähillä toistoilla. Tein kyykkyä smithissä, pystypunnerrusta, sumomavea ja prässiä. Unohdin salihanskat kotiin, joten en halunnut toisena yläkropan liikkeenä tehdä mitään, missä täytyisi olla hyvä pito. Olin nähnyt netissä vuorikiipeilijä-punnerrus-liikkeen, jota päädyin tekemään 3 sarjaa 20 toistolla! Kyllä muuten oli rankkaa - viimesillä toistoilla tuntui, että verisuoni räjähtää päässä :D Lyhykäisyydessään liikkeessä siis punnerretaan alas aina samalla, kun polvea koukistetaan kohti kainaloa/kyynerpäätä.

Tänään on vuorossa juoksulenkki kaverin kanssa - ensimmäistä kertaa sitten syyskuun :) Viime vuonna käytiin kevään ensimmäisellä lenkillä samaisen kaverin kanssa juurikin näihin aikoihin ja sillon sato räntää vaakasuoraan! Toivottavasti tänään sää pysyy vähän parempana!


2 kommenttia:

  1. Mä olen viimeksi luistellut... toissa vuonna! :D
    Saa nähdä pysyykö enää edes pystyssä jos tänä vuonna menee luistelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän saattaa alussa vaappua, mutta eiköhän se siitä, kunhan luistimet ei oo liian tylsät! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)