6. maaliskuuta 2014

Hyppelehdittäisiinkö?

Olinkin jo kuullut, että GRIT Plyon tämänhetkinen ohjelma on niin rankka, että jumppaajat poistuvat salista itkien :D Itse en ihan itkemisen tasolle päässyt (toisin kuin ekaa kertaa GRIT Strenghtissä käytyäni, jollon nousi kyllä pala kurkkuun), mutta hemmetin rankkaa oli silti! Huomasin kyllä itsestäni, että heti kun ohjaaja käänsi selkänsä ni mun hyppyjen korkeudesta putos puolet pois :D Hemmetin lusmu!!! :D

Ohjelmassa on tuttuun tapaan hitosti hyppyjä, joilla on tarkoitus kehittää räjähtävää voimaa. Vanha ohjelma, jonka aikana kerkesin käydä pari kertaa tunnilla, pisti myös puuskuttamaan, mutta tänään kokemani puolituntinen oli aivan toisella tasolla! Askelkyykkyhypyt on vaan niin killerit! Vaikka salitreeni menee mun lemppari-listalla ehdottomasti GRIT Plyon edelle, täytyy mun varmaan ottaa treeniohjelmaan ainakin kerran viikossa joku aerobisempi tunti... ja koska mun asenne on se, että salille tullaan rääkättäväksi, eikä vähän vaan puuhastelemaan, niin GRIT Plyo vois olla The One :) 




Pitkällisen värkkäämisen jälkeen sain vihdoin myös lisättyä sivupalkkiin "plus"-painikkeen, jolla blogiani voi seurata helposti Bloglovinissa :)

 Seuraa Bloglovinissa

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)