25. marraskuuta 2013

BC Viikko 5


Bikini Challengea on nyt viitisen viikkoa takana ja fiilikset on hyvät. Täytyy myöntää, että on tullut muutaman kerran herkuteltua tässä pitkin matkaa :D Viime viikolla olisi saanut luvan kanssa pitää vapaasyöntipäivän, jolloin olisi voinut mässätä oikein kunnolla. Mulla kun on noita lipsumisia ollut muutamia, niin päätin pitää ihan vain pienen herkuttelun tällä viikolla kokonaisen vapaasyöntipäivän sijaan :)

Mä vähän itsekin ihmettelen, että missä mun itsekuri oikein on! Vaikka pyhästi päättäisin, että seuraavalla viikolla en herkuttele kertaakaan, niin siihen ei paljon vaadita, että kuitenkin sallin itselleni vähän leipää iltapalaks ja ehkä sitten samalla muutaman palan (tai rivin!!) suklaata. Pitäisi saada muutettua tätä ajatusmaailmaani, jossa lähes kaikki herkut voi oikeuttaa itselleen sillä, että "eihän mulla oo ylipainoa, joten sama kai jos sitä vähän herkuttelee". Tavallaan olis helpompi, jos olis röllykkä-maha tai muuta näkyvää ja ilmeistä, jota yrittäis sulattaa. Nyt kun tilanne on se, että oon aikalailla tyytyväinen kroppaani as it is, herkkujen vastustamiselle ei oikein löydy tarpeeksi vahvaa motivaattoria.
Mitäpä sitten on herkutteluista huolimatta tapahtunut kropan osalta? Vatsa on jonkin verran tiivistynyt ja etenkin aamuisin saa katsella vatsalihasten alkuja varsin tyytväisenä peilistä :D Miksi sen aamuvastan vaan täytyy kadota niin nopeasti?! Takareisiin on myös alkanut ilmestyä vähän lihasta ja uskallan melkein jopa todeta, että myös takapuoli on kiinteytynyt. Haba ja hartialihakset on kehittyneet tiettyyn pisteeseen asti mutta lisäkehitys on eedelleen toivottavaa. Nyt taas uuteen viikkoon uudella innolla ja toivottavasti ilman herkkuja! :D
bad day

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)