12. toukokuuta 2014

Vatsalihastreeniä

Tänään pidin töistä vapaapäivän - oon nyt sopinut työnantajan kanssa, että pidän joka toisen maanantain vapaata ihan vaan, että jäis joskus aikaa itelleenkin :) Ihaninta on, kun mies joutuu aamulla heräämään ja lähtemään töihin ja heti kun se nousee sängystä mä varastan sen peiton ja valtaan koko sängyn :D

Kävin tekemässä tänään sekalaisen salitreenin. Ihana mennä vähän normaalia aikasemmin salille, kun sali oli melkein tyhjä :) Yleensä LadyLinellä on maanantaisin aina eniten ruuhkaa ja pyrinkin välttämään mitään kiertoharjotteluja sillon. Tänään tein kahden liikkeen sarjoja, joista jälkimmäinen liike oli aina vatsalihasliike. Oon ennenkin pohtinut, että kannattaako vatsoja treenata erikseen, kun ne on kuitenkin joka liikkeessä tiukan "korsetin" takia mukana. Mitä te olette mieltä - tarviiko vatsalihakset ihan omiakin liikkeitä?

Eilen oli äitienpäivä ja vaikka kuinka yritin, sorruin syömään palan juustokakkua ja palan kermakakkua. Ja illalla tietysti Suomen matsin kanssa vähän ite tehtyä popcornia. Onneksi popparit vähän palo tekovaiheessa, ni en syönyt ihan koko kulhoa :D Onni onnettomuudessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)