14. toukokuuta 2014

Peruskauraa

Ai kun ihanasti on vieläkin vatsalihakset kipeenä toissapäiväisestä treenistä :) Tänään keskityin salilla taas enemmän jalkoihin ja tein seuraavat supersarjat:

Kyykky (55 kg x 8) / Penkkipunnerrus (35 kg x 8)
Sumomave (50 kg x 8) / Vipunosto (7 kg käsipainot x 8)
Hip thrust (30 kg x 8) / Punnerrukset leveellä 2 x 30 ja kapeellaotteella 1 x 10
Askelkyykky (20 kg x 8 per jalka)

Treenin jälkeen kävelin vielä 20 min juoksumatolla rasvaa polttaakseni.

Oon pyrkinyt noudattamaan Bikini Challengen ruokavaliota aika pitkälle, mutta tietysti muun muassa nää Suomen lätkämatsit on aiheuttaneet pientä herkuttelua :D Muutenkin välillä tuntuu, että ateriat on ihan ähkyisoja ja välillä taas aterian jälkeen jää vielä nälkä. Kummallista! Ruokavalio kaipais kyllä jotain suurempaa muutosta makujen kannalta. Oon niin kyllästynyt kanaan ja jauhelihaan! :D Toisaalta oon aina ollut muutenkin surkea kokki, joten tuskinpa mitkään muutkaan raaka-aineet miksikään ihmeelliseks mun käsissä muuttuu. Lasagnea tekis kyllä mieli... ja pasta carbonaraa..

Tätä tämä on, päivästä toiseen.. :D

Oon alkanut vähän taas kaivata ryhmäliikuntatunneille. Niissä houkuttaa se, että sais välillä vähän sykettänostavaa treeniä eikä tarvitsis itse mitään ajatella saatika itse itseään piiskata - nämä hommat kun kuuluvat ohjaajalle :D LadyLineltähän löytyy vaikka mitä vaihtoehtoja (mm. BodyPump, Grit Plyo ja Lady Girya houkuttelis), mutta itselläni on aika ongelmallista päästä salille just ryhmäliikuntatunnin aikaan, koska meen lähes aina salille suoraan töistä ja miehen kanssa sovitaan, että haen hänet asemalta (ainoalla autollamme) siten, että just kerkeen töiden jälkeen tehdä 1-1,5 h treenin. Se on selvää, että jos menisin töiden jälkeen kotiin ja odottaisin tunnin alkua, en pääsis enää liikkeelle ollenkaan :D No, sunnuntaille suunnittelen Grit Plyo -tuntia, silloin kun on mahdollisuus mennä mihin aikaan vaan treenaamaan :)

2 kommenttia:

  1. Aivitsit, mullakin on ikävä Ladylinea ja sen ryhmäliikuntaa. Järvenpään LadyLine on ihana paikka: tilat, asiakkaat ja henkilökunta, kaikki niin kotoisia! Tarkoitus on joku päivä ajella sinne jos ei muuta, niin rantapalloa esittelemään ja kahville! ;) Pitäpä ottaa kalenteri kauniisiin nakkisormiin ja katsoa sopiva aika.
    Mukavaa viikonloppua ja treeni- iloa monta kiloa! :D
    -Hanna L-

    VastaaPoista
  2. Kotoista todellakin :) Vastaanotossa ollaan aina niin ilosia ja avuliaita, että siitäkin jo pelkästään tulee hyvälle mielelle, puhumattakaan itse treenaamisesta! :)

    Ihanaa viikonloppua sinullekin! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)