24. huhtikuuta 2014

Arvatkaapa mitä minä olen?!

Sairaana! Tää ei oo enää mahdollistakaan! Pääsiäisviikonloppuna alkoi taas flunssa. Tällä kertaa kävin lääkärissäkin, kun vähän alkaa ihmetyttää, että eikö tää sairastaminen koskaan lopu. Kohta kolme kuukautta on ollut koko ajan nuhaa, kurkku ja pää kipeenä ja muutenkin voimaton olo. Lääkärikäynnistä en juurikaan viisastunut: joku tulehdus on joo ja antibioottikuuri. Vähän rahastukselta tuntuu toi Terveystalon toiminta, kun nimenomaa sanoin, että en ois lääkärille flunnssan vuoksi muuten tullutkaan, mutta kun haluaisin selvittää onko tässä jotain muuta ku flunssaa taustalla. "No syö nyt tää antibioottikuuri ja tuu uudelleen jos ei parane." No en oo menossa.. 

Eli treenaaminen (ja treenipostaukset!) jää nyt ainakin reiluks viikoks jälleen. Hmph. Harmittaa tosi paljon. Täytyy nyt myös yrittään ruokavaliota rukata vähän kevyempään suuntaan, kun treenaamaan ei pääse. Etten sitten kesäkuun alussa Nizzassa oo ihan kauhee ryhävalas :D Aika pitkälle yritän noudattaa edelleen "proteiinia 5 kertaa päivässä" -kaavaa, mutta pienennän annoskokoja ja etenkin hiilareita jätän vähemmälle. 


Söin tossa aamulla pitkästä aikaa aamupalan, johon ei kuulunut kaurapuuroa eikä rahkaa! :D Se sijaan söin maustamatonta jugurttia hunajalla, pakaseesta kaivettuja viinimarjoja, kiiviä, lasin kaurajuomaa ja nokkosteetä. Viinimarjoja löytyi vielä yksi litran pussi - toivottavasti se kestää siihen asti, että saa poimia taas tuoreita marjoja puskasta :)

Kauramaitoa en ookaan ennen maistanut, mutta Cittarin käytävillä harhaillessani tuli yhtäkkiä sellanen tunne, että sitä tekis mieli :) Oon tykännyt aikasemmin mm. soijajugurteista ja mantelimaidosta ja yhtä hyvältähän kauramaitokin maistui. Pidän erityisesti edellä mainittuille ominaisesta "pyöreästä" ja vähän rasvaisestakin mausta. Rasvaa tässäkin kauramaidossa on kuitenkin vaan 1,5%. 


Kun tässä nyt ei pääse treenaamaan, niin ajattelin käyttää ajan hyödykseni ja postailla mm.  kokemuksia aikasemmin ostamistani luonnonkosmetiikka tuotteista. Lisäksi oon samoissa merkeissä perehtynyt saippuan valmistamiseen kotikonstein ja vapunpäivänä pärähtää käyntiin sellaset keitokset, että heikoimpia pelottaa :D Ehkäpä näistä saisin kirjoteltua lisää myöhemmin :) 

2 kommenttia:

  1. Jes, hyvä suunnitelma treenitauolle! Odotan kuvia noitasopasta... ;) Kauramaito on kyllä herkkua, ja niitä on monenlaisia. Mun suosikki on Rainbown versio (Saksasta), se on tosi paksua ja makeaa, mun lempijuoma. Myös toi Oatly (Ruotsista?) on hyvää. Muistaakseni joku suomalainen merkkikin löytyi, oisko ollut Raisiolta? Meidän ekokaupan kauramaito ei harmi kyllä ollut mistään kotoisin ja on kallistakin. Itsekin koitin joskus tehdä, mutta ainakaan silloin ei tullut kovin kummoista. Täytyykin kokeilla täällä uusiksi. Kauraa on jotenkin kivempi juoda kun soijaa, jota on muutenkin kaikessa.

    VastaaPoista
  2. Ootko päässy käymään röntgenissä? Mulla oli ollu sairasteluputkea vaikka nenän röörit oltiinkin suurennettu ja röntgenissä kävi ilmi, että mulla oli kysta poskiontelossa. Sen takia siis olin kipeänä... Jos sulla olis jotain sellaista? :(

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)