15. huhtikuuta 2014

Mikäpä sen paremmin motivoisikaan?

Vihdoin pääsin taas salille yli kahden viikon tauon jälkeen. Nuha, vetämättömyys ja alakulo alkoi väistyä jo toissa viikolla, mutta kirsikkana kakun päällä kävin viime viikon maanantaina hammaslääkärissä poistattamassa viisaudenhampaan, joten vielä viikko on tullut tässä levättyä :) Olin vissiin liian pitkään poissa kuvioista, kun salillakin oli kerennyt laitteiden paikat muuttua ja muun muassa kunnon penkki hankittu! Myös pelottavan näköiset "säädettävät käsipainot" oli ilmestyneet :D Täytyy joku päivä vähän tutkailla miten ne toimii. Hyvä kuitenkin, että tällaset saatiin salille, sillä oon aikasemminkin ollut vähän huolissani siitä, että kohta loppuu käsipainoista painot kesken :)


Tein tänään koko kropan treeniä ja pudotin jonkin verran painoista pois. Muut lihakset tuntu olevan vielä kutakuinkin kohdillaan, mutta ojentajat on surkastuneet ihan täysin! En jaksanut tehdä taljassa 10 kg:lla ku neljä toistoa! Sen jälkeen oli pakko pudottaa 7,5 kiloon! Häpeällistä!!! :D Tein superina seuraavat sarjat 8-10 toistoa 4 kertaa

- kulmasoutu (15 kg käsipainot) / yhden jalan prässi (80 kg)
- vinopenkki smithissä (30 kg) / kyykky smithissä (40 kg)
- haba taljassa (17,5 kg) / ojentaja taljassa (7,5 kg) / vipunosto (7 kg käsipainot)


Aikasemmin asetin itselleni tavotteeks saada takamuksen siihne kuntoon kesään mennessä, että voisin käydä ottamassa takareisiin rusettitatuoinnit. No tämä parin viikon mässäily aiheutti ainakin psykologisia vaurioita siinä määrin, että tatuointien ottamista täytyy siirtää luultavasti kesän yli :/ Mutta uutta motivaatiota sain Hulluilta Päiviltä noudetuista lentolipuista Nizzaan! :D Lähdetään kaverin kanssa jälleen viikoksi tyttöjenreissulle, tosin tällä kertaa meinataan ottaa vähän iisimmin kuin Thaimaassa :) Mutta bikinikuntoon ois jälleen päästävä ennen kesäkuun alkua :)





2 kommenttia:

  1. Nizzaan! Voi eiii mä oon niin kade!
    Pakko päästä varaamaan lomamatka! Ihanjustnytheti! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)