4. huhtikuuta 2014

Radiohiljaisuus

Vähän on jäänyt bloggaaminen vähemmälle (samoin kuin treenaaminen) tässä viime vikkoina. Jostain syystä oon ollut ihan sika väsynyt viime viikot ja töissäkin on ollut kaikenlaista draamaa, mikä on vetänyt mielen matalaks ja peffan sohvalle popcornia rouskuttamaan ennemin kuin salille :D Koko kevään ajan salitreeni on ollut se mun juttu, joka on piristänyt päivän päättksi, mutta nyt vaan tuntui, ettei hontsita lainkaan! Ja oman osansa on tehnyt jostain hankittu (allergiaako kenties) viikkoja kestänyt nuha ja ajottainen päänsärky. 

Ei elämä nyt kuitenkaan ihan niin huonossa jamassa oo kuin yllä olevasta voisi ymmärtää :) Kävin tiistaina Järvenpään LadyLinen 5-vuotissynttäreiden spessutapahtumassa, nimittäin akrobatiatunnilla! Miten voikaan olla ihminen tullut vanhaksi, sillä kuperkeikan tekeminen pelotti!! :D En vaan halunnut läjähtää päälleni siihen matolle! Takaperinkuperkeikka olis varmaan ollut helpompi vaihtoehto (ainakin noin henkisesti) kuin etuperin tehtynä - siinä kun ei tartte pää edellä syöksyä maata kohden :) Toinen shokkiliike oli käsilläseisonta seinää vasten. Enpä uskaltanut siinäkään ponnistaa jalkoja ilmaan, vaan päädyin tekemään sen "väärinpäin" siis vatsa seinää vasten ja hitaasti pystyyn käsillä kävellen. Nuorempana ei näissä liikkeissä ollut mitään ongelmaa! Päälläseisonta ei pelotanut, joskaan tasapaino ei ihan riittänyt siihen, että olisin saanut jalkoja kokonaan suoraks :) Kärrynpyörä oli ehdottomasti mun bravuuriliikkeeni tällä tunnilla!

Toinen erikoisuus synttäreillä oli Carita Riiheläisen luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Sinällään treenaamiseen ja ruokavalioon liittyvät asiat mulla oli jo tiedossa, ja luennon suurin anti itselleni liittyikin henkiseen hyvinvointiin ja siihen, kuinka mieli on liikunnan ja ravinnon rinnalla se kolmas tärkeä tekijä hyvinvoinnin kannalta. Pitäisi oppia olemaan itselleen armollisempi (vaikka kyllähän multa löytyy loputon tekosyiden arsenaali herkuttelulle.. ;)) ja tietoisesti ottaa aikaa oman olotilansa tutkiskeluun ja rentoutumiseen.

Toissapäivänä käytiin taas myös kaverin kanssa työpäivän jälkeen lyhyellä lenkillä Töölönlahden ympäri. Oli muuten pirun kylmä keli! Onneks oli pipo, hanskat ja kaulahuivi mukana :) Oon mietisekellyt, josko osallistuis johonkin kesän tai syksyn juoksutapahtumaan. Pidin todella paljon viimevuotisesta Aitoo Trail -puolimaratonista, mutta jostain syystä juoksukärpänen ei oo tänä vuonna purassut mua ollenkaan! Käyn mielummin vaan salilla :) Täytyy katsoa, kun säät vähän lämpenee ja pääsee hiljaselle lenkkipolulle ilta-auringonpaisteeseen (niin kuin alla olevassa kuvassa) lönkyttelemään - ehkä se mieli tästä vielä muuttuu :)



2 kommenttia:

  1. Heheh mäkin kokeilin vähän aikaa sitten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä, ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen. Mulla oli ihan sama ongelma: pelkäsin että mulla menee varmasti niskat nurin!

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste mun blogissa! ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)